Terug naar Project

Royale woning 8

Vrijstaande woning met garage

Aan een rustige woonstraat in plan “De Overhaal” worden de 4 vrijstaande woningen met garage gerealiseerd, allen op een ruime kavel eigen grond, gesitueerd op het westen. Overal ziet u prachtige echo’s van de jaren ’30: mooie vlakverdeling in de vensters, bijzondere details in het metselwerk, verschillende warme tinten baksteen, contrasterende plinten en de overstekende dakranden die zo typerend zijn voor die periode. Tegelijkertijd is er gedacht aan moderne zaken als een warmtepomp en zonnepanelen. We leiden u graag even rond!

Totale inhoud woning + garage: 756 m3

Begane grond bouwnummer 8
Thuis aangekomen kunt u royaal 2 auto’s parkeren op uw autopad. Parkeert u, uw auto liever binnen, dan is dat mogelijk in de aangebouwde in spouw gebouwde garage. De entreehal is zeer royaal van opzet met toiletruimte, meterkast, garderobe en trappartij naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkeuken, gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van openslaande tuindeuren. De woonkamer is ruim en heeft prachtige lichtinval door de vele raampartijen. 

Eerste verdieping bouwnummer 8
Op de 1e verdieping een 3-tal grote slaapkamers waarvan uw slaapkamer beschikt over een grote inloopkast. De riante badkamer compleet met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping bouwnummer 8
De zolderverdieping biedt u veel ruimte. U kunt deze ruimte naar eigen inzicht indelen met bijvoorbeeld de 4 slaapkamer en thuiswerkplek. Voor een dakraam, comfortabele trap en aansluiting wasmachine hebben wij al gezorgd. U vindt hier ook de technische ruimte met opstelplaats voor de installaties.

Wilt u er uw eigen draai aan geven? U kunt de woning op de begane grond uitbreiden met een fraaie erker aan de achterzijde van de woning. Grote auto? Geen probleem, dan verlengen wij uw garage. Tijdens de bouw kunt u de zolder ook laten intimmeren met kamers en laten voorzien van extra dakramen. 

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs vanaf € 689.000,-
Kavel 501 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
8 - 501 m2 175 m2 3 676 m3 Verkocht