De Overhaal

Drechterland
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Hem
Tussen Hoorn en Enkhuizen ligt het mooie dorp Hem, te midden van kleurrijke bollenvelden en uitgestrekte weilanden.
Wat een prachtplek om te wonen! Een geluk dus, dat juist daar nu 34 prachtige woonhuizen worden gebouwd. Onder de naam De Overhaal is er keuze uit 12 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 3 gelijkvloerse seniorenwoningen, 10 aantrekkelijke starterswoningen en 9 zelfbouwkavels.

De vanaf prijzen

Vrije sector kavel vanaf € 189.000,- v.o.n.
Rug-aan-rug starterswoning vanaf € 199.000,- v.o.n.
Twee-onder-één-kapwoning vanaf € 419.000,- v.o.n.
Gelijkvloerse seniorenwoning vanaf € 489.000,- v.o.n.

Hem ligt prachtig in de kop van Noord-Holland, dicht bij het Markermeer (de voormalige Zuiderzee) en midden tussen Hoorn en Medemblik. Het mooie dorp hoort bij de gemeente Drechterland en vormt samen met Venhuizen een dubbelkern met in totaal zo’n 5.900 inwoners.

Kom kijken en u hebt niemand meer nodig om u over te halen: het is hier heerlijk wonen!

Alles onder handbereik
Vanuit De Overhaal hebt u alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. In 2 of 3 minuten bent u bij de basisschool of de huisarts. Bedrijvigheid is er ook genoeg, onder andere op het bedrijventerrein Zuiderkogge, diverse winkels en horecagelegenheden. In no time staat u bij een goed voorziene supermarkt, de bakker, kapper, doe-het-zelf zaak of drogist. Geen zin om zelf te koken? Ook restaurant De Roode Leeuw, eetcafé ’t Ken-Net en cafetaria-lunchroom ’t Weggetje zijn maar 2 minuten fietsen.

Voor meer informatie zie projectsite: www.deoverhaalinhem.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Overhaal
Woningen
0 van 4 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden