Actueel

Nieuws

Voortgang en ontwikkelingen Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022

Voortgang en ontwikkelingen

De eerste contouren van plan De Overhaal zijn al goed zichtbaar.

 

Infra werkzaamheden
Het bouwrijp maken wat door Schadenberg infratechniek wordt verzorgd, verloopt zeer voorspoedig. Zij zijn onder andere bezig met het aanleggen van de riolering en de bouwwegen. De nutsbedrijven zijn gestart met het aanleggen van de kabels en leidingen.

Start bouw
Binnenkort wordt gestart met de bouwwerkzaamheden. Aannemingsbedrijf Kuin staat in de startblokken om aan te vangen met de heiwerkzaamheden.

Voortgang vastgelegd met drone
USP Vastgoed heeft opdracht gegeven aan 'Clarinda_bedrijf in beeld_fotografie' om de voortgang van de bouw te fotograferen/filmen middels een drone. Zo is de voortgang van de bouw van dit prachtige nieuwbouwproject vanuit de lucht te volgen. 

Verkoop 4 royale vrijstaande woningen
Onlangs zijn de laatste 4 royale vrijstaande woningen uit het plan in de verkoop gegaan, waarvoor een enorme belangstelling is getoond. 39 kandidaten hebben zich ingeschreven om hiervoor in aanmerking te komen. De loting voor deze 4 royale woningen heeft reeds plaatsgevonden. Momenteel voert de makelaar de gesprekken met de kopers.

Lokaal nieuws maandag 28 februari 2022

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart. De verkoopdocumentatie is beschikbaar. U kunt de verkoopbrochure vanaf heden online downloaden via de website. Wilt u liever beschikken over een hardcopy van de verkoopdocumentatie dan kunt u deze ophalen bij CMK Makelaars op Venedie 7 te Enkhuizen. Tevens zit de prijslijst, met daarin opgenomen de kaveloppervlaktes en de inhoud van de woningen hierbij ingesloten.

Nog geen account?

Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Verkoopproces

Kijk op de projectwebsite www.deoverhaalinhem.nl/verkoopproces/ om alle criteria en voorwaarden te lezen.

Inschrijven

Is uw interesse gewekt voor een van de 4 laatste woningen in plan De Overhaal? Dan kunt u zich nu op de website www.deOverhaalinHem.nl middels uw account definitief inschrijven voor het plan. De inschrijving sluit op 14 Maart 12:00 uur.

Vragen betreffende inschrijving en verkoop

Voor vragen, kunt u contact opnemen met de makelaar. Zij staan u graag met raad en daad te woord.
CMK Makelaars
Venedie 7 Enkhuizen
Tel. 0228-350850
E-mail: enkhuizen@cmkmakelaars.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden