Wonen Venhuizen

Drechterland - Venhuizen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Snel nieuwbouw in Venhuizen: het kan hier!
De laatste jaren is gebleken dat een goede, betaalbare woning niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit geldt zeker in de dorpen Venhuizen en Hem. Al 15 jaar is hier niet meer op grotere schaal bijgebouwd. Door de grote vraag naar woningen is het belangrijk om de woningbouwproductie te versnellen, op zoek te gaan naar locaties en aandacht te hebben voor de juiste type woningen.

Venhuizen is op korte termijn gebaat bij een extra te onderzoeken woningbouwlocatie. Locatie Koggeweg-Oost, grenzend aan de Suyder Coghe en het Wierker, is een potentiële, kansrijke locatie voor circa 90 woningen. Wij hopen dat, mede dankzij uw belangstelling, deze locatie snel verder onderzocht kan worden voor woningbouw.
Wonen op een mooie plek in Venhuizen
Vlakbij het centrum, met goede ontsluitingsmogelijkheden
Een groot voordeel van de Locatie Koggeweg-Oost is de ligging op loop- en fietsafstand van het centrum. De beoogde ontsluiting voor auto’s in het plan loopt via de Koggeweg. Echter indien het voor het plan beter is om via de Markerwaardweg te ontsluiten is dat ook mogelijk. Voor deze plek heeft GeO architecten al voorzichtig een eerste schets gemaakt om een indruk te krijgen wat er hier voor toekomstige bewoners mogelijk is. De nieuwe wijk kan ruimte bieden aan starters-, senioren,- en gezinswoningen in zowel huur en koop, als ook vrije kavels.

Ook biedt de locatie wandelmogelijkheden langs de dierenweide, het bos en het Kanaal met uitzicht op de West-Friese omringdijk. Verder kan het plan worden aangesloten op omliggende sloten en het Kanaal waardoor ook waterrecreatie tot de mogelijkheden behoort.
Voor meer informatie en het tonen van interesse ga naar de projectwebsite www.wonen-venhuizen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen Venhuizen
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden