Reigersborg Zuid - Woningen

Drechterland - Hoogkarspel
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Projecten - Reigersborg Zuid V

Reigersborg Noord is afgerond. Ook een groot deel van Reigersborg Zuid heeft al vorm gekregen. Met Zuid V start de ontwikkeling van het laatste deel van Reigersborg. Reigersborg Zuid V kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. Het wordt rondom omzoomd door brede sloten. Met een beetje fantasie zou u het een eiland kunnen noemen. Toegang tot de wijk krijgt u dan ook via drie bruggen, waarvan twee geschikt voor autoverkeer. De westzijde van het deelplan grenst aan een bospark. In dit recreatiegebied kunt u heerlijk wandelen, spelen met de kinderen en genieten van ecologische oevers.

Ideale ligging
De sfeervolle wijk heeft een ideale ligging. Aan de ene kant zit u zo op de nieuwe Westfrisiaweg (N307), aan de andere kant op de oude Drechterlandseweg (N505). Daarbij ligt het NS station hemelsbreed op slechts een kilometer afstand. Dit geldt ook voor het centrum met alle dagelijkse voorzieningen. Scholen, kinderopvang, huisarts, sport, horeca: in Reigersborg Zuid V heeft u alles in de buurt.

In deze fijne leefomgeving realiseert ZeemanVastgoed alle 68 projectmatig te bouwen woningen bestaande uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen.

Stijlvolle architectuur
Het stedenbouwkundig plan van Reigersborg Zuid is anders dan dat van Noord. De architectuur is hierdoor totaal verschillend. Modern en warm, voorzien van robuuste gevelelementen. De zorgvuldig gekozen kleuren en materialen maken van alle woningtypen duidelijk één stijlvolle familie. Elke woning heeft echter zijn eigen kwaliteiten en opties. Zelfs binnen de rijwoningen is variatie aangebracht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Reigersborg Zuid - Woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27 (waarvan 200 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden