Evendeel - Hoogkarspel

Drechterland - Hoogkarspel
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het nationaal programma Woningbouw heeft als doel de realisatie van 900.000 woningen tot en met 2030. Om deze ambitieuze doelstelling te halen is het nodig om de woningbouw te versnellen. De gemeente Drechterland streeft naar 700 extra woningen tot 2025 en ziet Hoogkarspel als groeikern.

Evendeel is een perfecte locatie om snel woningbouw te kunnen realiseren. Evendeel is een gebied waar al sinds jaar en dag landbouw plaatsvindt, maar recentelijk is het gebied aangewezen als potentieel woningbouwplan in de omgevingsvisie van gemeente Drechterland vanwege de woningbouwopgave. Deze ontwikkeling heeft de potentie tot circa 250 woningen, waarvan 40% sociale huur en 35% betaalbare koop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Evendeel - Hoogkarspel
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden