Reigersborg Zuid - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Drechterland - Hoogkarspel
Toekomstig aanbod

€ 329.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 152m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Midden in de wijk Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel ligt dit bijzondere appartementencomplex. Met dank aan de vijfhoekige vorm draagt het de naam Pentagon. Het bevat zestien appartementen waaronder een penthouse, een parkeerkelder en een groene binnenplaats. Met twee-, drie- en vierkamerappartementen biedt het voor ieder wat wils!

De eerste associaties die dit unieke complex oproepen zijn luxe, vriendelijk en beschermend. Dat begint al met de ligging: centraal in het plan met aan drie zijden water. Als een vesting. De contouren versterken dit gevoel. De robuuste vijfhoek vormt letterlijk een veilige thuishaven. Rondingen geven het geheel een zachtaardig karakter. Hoogwaardige afwerking maakt het plaatje compleet. De subtiele baksteenmelange, gebogen hekwerken, onderhoudsarme houtlook geveldelen… Dit is vorstelijk wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Reigersborg Zuid - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 329.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden