Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022 Bron: De Overhaal

Voortgang en ontwikkelingen

De eerste contouren van plan De Overhaal zijn al goed zichtbaar.

 

Infra werkzaamheden
Het bouwrijp maken wat door Schadenberg infratechniek wordt verzorgd, verloopt zeer voorspoedig. Zij zijn onder andere bezig met het aanleggen van de riolering en de bouwwegen. De nutsbedrijven zijn gestart met het aanleggen van de kabels en leidingen.

Start bouw
Binnenkort wordt gestart met de bouwwerkzaamheden. Aannemingsbedrijf Kuin staat in de startblokken om aan te vangen met de heiwerkzaamheden.

Voortgang vastgelegd met drone
USP Vastgoed heeft opdracht gegeven aan 'Clarinda_bedrijf in beeld_fotografie' om de voortgang van de bouw te fotograferen/filmen middels een drone. Zo is de voortgang van de bouw van dit prachtige nieuwbouwproject vanuit de lucht te volgen. 

Verkoop 4 royale vrijstaande woningen
Onlangs zijn de laatste 4 royale vrijstaande woningen uit het plan in de verkoop gegaan, waarvoor een enorme belangstelling is getoond. 39 kandidaten hebben zich ingeschreven om hiervoor in aanmerking te komen. De loting voor deze 4 royale woningen heeft reeds plaatsgevonden. Momenteel voert de makelaar de gesprekken met de kopers.

Meer weten over De Overhaal

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden