Lokaal nieuws maandag 28 februari 2022 Bron: De Overhaal

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart. De verkoopdocumentatie is beschikbaar. U kunt de verkoopbrochure vanaf heden online downloaden via de website. Wilt u liever beschikken over een hardcopy van de verkoopdocumentatie dan kunt u deze ophalen bij CMK Makelaars op Venedie 7 te Enkhuizen. Tevens zit de prijslijst, met daarin opgenomen de kaveloppervlaktes en de inhoud van de woningen hierbij ingesloten.

Nog geen account?

Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Verkoopproces

Kijk op de projectwebsite www.deoverhaalinhem.nl/verkoopproces/ om alle criteria en voorwaarden te lezen.

Inschrijven

Is uw interesse gewekt voor een van de 4 laatste woningen in plan De Overhaal? Dan kunt u zich nu op de website www.deOverhaalinHem.nl middels uw account definitief inschrijven voor het plan. De inschrijving sluit op 14 Maart 12:00 uur.

Vragen betreffende inschrijving en verkoop

Voor vragen, kunt u contact opnemen met de makelaar. Zij staan u graag met raad en daad te woord.
CMK Makelaars
Venedie 7 Enkhuizen
Tel. 0228-350850
E-mail: enkhuizen@cmkmakelaars.nl

Meer weten over De Overhaal

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drechterland.

Aanmelden